19.8 C
New York
Thursday, May 23, 2024

Wimpers Verven Groningen Voor Een Onvergetelijke Oogopslag

Must read

Het aanbrengen van mascara en het accentueren van de wenkbrauwen neemt dagelijks best wat tijd in beslag. Aan het einde van de dag moet alle make-up weer verwijderd worden en dat kan, vooral bij waterproof mascara, ook weer een tijdrovend klusje zijn. Om tijd te besparen, zijn er diverse behandelingen mogelijk.

Wimpers Verven Groningen

In onze professionele salon in Groningen kun je terecht voor het verven van je wimpers of wenkbrauwen. Het resultaat van geverfde wimpers en wenkbrauwen blijft over het algemeen 4 tot 6 weken zichtbaar. Het bespaart je iedere ochtend en avond flink wat tijd en je hebt zonder make-up al direct een mooi oogopslag.

Wimpers Verven Groningen Voor De Gevoelige Huid

Het gebruik van gewone verfproducten veroorzaakt bij mensen met een gevoelige huid vaak irritaties en uitslag over hun hele huid. In ons huidinstituut hebben een specifieke plantaardige serie producten; dit is ook een gelijk een ideale keuze voor onze veganistische klanten. Deze natuurlijke lijn is het beste voor PPD-allergie (allergie voor parafenyleendiamine). We starten voor de zekerheid met een test aan de binnenkant van je elleboog om te kijken of je huid reageert op onze producten.

Lashlift Behandeling

Naast wenkbrauwen en wimpers verven Groningen bieden we ook een verscheidenheid aan wimperstylingspecials, waaronder de lashlift-techniek. Met deze techniek worden je natuurlijke wimpers langer, waardoor je een bredere en expressievere look krijgt. In de wimpers wordt een prachtige krul gecreëerd waardoor een wimperkruller niet langer meer nodig is. Onze professionals zijn getraind met de nieuwste technieken om alle wimpers te behandelen, zowel kort als lang.

De Semi-Permanente Mascara Behandeling

Een andere mogelijkheid voor wimpers verven Groningen is te kiezen voor semi-permanente mascara. Dit blijft wel 2 tot 3 weken perfect op je wimpers zitten. De natuurlijke wimpers blijven flexibel en hebben nog meer volume. Het is ook nog eens 100% waterproof wat het ideaal maakt voor sporters, voor een bezoek aan de sauna of tijdens zwemmen.

Wimperextensions

Ook kun je in onze salon kiezen voor wimperextensions. Met deze extensions kun je de wimpers verlengen en is het niet meer nodig om mascara te gebruiken. De extensions worden zorgvuldig op de natuurlijke wimpers aangebracht. Het is ook mogelijk om de wimperextensions te combineren met de semipermanente mascara om zo een nog mooiere look te creëren.

Naast het behandelen van de wimpers en wenkbrauwen, bieden we een breed scala aan combinaties van onze behandelingen. Zo kun je er ook voor kiezen om direct je wenkbrauwen te laten epileren, waarbij een professional de gewenste wenkbrauwvorm creëert.

Het epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers is een combinatie van programma’s waarbij de precieze vorm en het gedetailleerd kleuren van wenkbrauwen wordt gedaan. Daarnaast vormen en verven we ook de wimpers voor een prachtige oogopslag.

Het verven en epileren van uw wimpers en wenkbrauwen wordt vaak geboekt in combinatie met harsen of sugaring. Zo kun je direct eventuele haartjes van je bovenlip, kin of kaaklijn laten verwijderen. Op deze manier voorzie je je volledige gezicht van een frisse look. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over al onze behandelingen en wat onze professionals voor jou kunnen betekenen.

- Advertisement -spot_img

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article